Image Alt

Om Fallo

Historien bakom restaurang Fallo

I rollen som fotbollsdomare har vi besökt världens alla hörn. Matkulturer har inspirerat, öppnat dörrar, svetsat samman och skapat minnen för livet. Det italienska köket har klamrat sig fast och har nu en speciell plats i båda våra hjärtan. För en av oss är det hemma, för den andra ett land, en matkultur och en rad mänskliga möten som skapat minnen för livet.

Vi har valt ut det bästa, våra egna favoriter. Varenda pusselbit och ingrediens i våra restauranger har en självupplevd historia, hela tiden med en speciell kärlek till den italienska regionen Marche. Kanske inte så konstigt, det är i just denna region Enzo växt upp och också här hans familj mättat magar och skapat minnen i generationer. 

Platsen för våra restauranger är speciell. Det var exakt här våra vägar möttes. En fotbollsdomare, nyanländ och förvirrad hamnade i Köping och tog kontakt med en domarkollega för att reda ut hur Sverige egentligen fungerade. Det var här vi tog våra första stapplande steg mot en livslång vänskap.

Det riktiga italienska köket har nu två restauranger i Köping. Fallo Foodclub och Fallo Pizzaclub. Det är staden värd. Det är du värd.

 Vad kul att du är här! Välkommen!

Mohammed Al-Hakim & Enzo Vesprini

Restaurang Fallo
Adress

Västra Åpromenaden 22
73132 Köping